Si të kuptoni nëse një ENTP ju pëlqen: flirtim me humor dhe debatet intelektuale.

By Derek Lee

Tungjatjeta, bashkëshortë ENTP-ë, dhe njerëz fatlumë që i kemi kthyer sytë. Mirë, ndoshta po mendoni, si të kuptojmë nëse një ENTP ju pëlqen? Po mirë le të shtymemi se do të bëjmë një udhëtim të egër nëpër mendjen e sfiduesit tuaj të preferuar.

bomardimi i shakave: si ENTP-të përdorin humorin për të fliruar.

Hajde ta kemi të qartë, ne ENTP-të jemi mbretër dhe mbretëresha e shakave. Bisedat tona janë si një show improv - të shpejta, argëtuese dhe të paparashikueshme. Kështu që, kur na pëlqeni, është si dikush e ka rritur dialin e humorit deri në njëmbëdhjetë. Mendoni për humor të shpejtë, përgjigje të shkurtër dhe një qeshje të vazhdueshme. Kjo jemi ne, duke u munduar që t'ju bëjmë qeshur deri sa të dhembni barkun. Shihni, intuicioni ynë ekstrovert (ne) nxitin zgjuarsinë tonë të shpejtë. Ne ngrinë lidhje më shpejt se sa mund të fluturosh dhe spërkatim shaka si një mitraloz në humor. Kjo është si ne, ENTP-të, që lidhemi me ju dhe ju mbani në këmbët tuaja. Kështu që, ju po pyesni si të dini nëse një ENTP ju pëlqen? Kushtoni vëmendje për të qeshurën. Nëse ne gjithmonë po përpiqemi të ju futim në humor, mundësitë janë se jemi magjepsur nga ju. Thjesht mos harro, ne jemi budallenj për një humor të shkurtër, kështu që hedhni disa shpifje në anën tonë gjithashtu. Bëjeni një fushatë shakash. Kjo është versioni ynë i para-ludjes.

thirrja e debatit: ENTP dhe flertimi intelektual.

tani këtu është diçka, ne ENTP janë varur nga një sfidë e mirë. Ne shëndrojmë në të, sikur bimët në diell. Kështu, kur ne ndjehemi të kënaqur me dikë, ne rrisim duellin intelektual. Ne do të vërshojmë bindjet tuaja, do t'u luajmë advokat djalli dhe do t'u angazhojmë në debate frymëzuese. Mos e përcillni atë me grindje, është mënyra jonë karakteristike e xheloj. Ky është mendimi ynë introvertuarë (ti) në lojë, që kërkon një sparring mendor. Ne duam një partner, i cili mund të ngjitet me akrobatikën tonë intelektuale, kështu që kur ne çovisim varëset në ideotuaja tuaja ose sfidojmë mendimet tuaja, është një shenjë që ENTP të pëlqen ju. Prandaj, si shfaqet ky cilësim në jetën tonë? E pranishme ideale e jona mund të përfshijë një diskutim i nxënë mbi kafenë, duke diskutuar nga politika në filmin më të ri të Marvelit. Nëse jeni në pjesën pritëse të lumturisë sonë argumentuese, përcilleni atë si një kompliment. Por mos harroni, ne respektojmë ata që mund të mbajnë trupin e tyre. Na tregoni se keni njerëzit dhe ne do të kemi pakë kohë rreth gishtit të vogël tuaj.

Tako njerëz të rinj

10 000 000+ SHKARKIME

Kur vonësia bëhet në kohë: Punktualiteti si një shenjë e dashurisë së ENTP.

Nëse po mendon ti që kur një ENTP-i ju pëlqen ju, ata bëhen personifikimi i pikëpunësisë, atëherë po, je në vendin e duhur. Ne ENTP-at jemi optimistë kohorë notorikë. Ne jemi ata që besojnë se mund të bëjmë dush, të veshemi dhe të kalojmë nëpër qytet në pesëmbëdhjetë minuta. Por, kur kemi një përqafim për ju, ne me të vërtetë bëjmë një përpjekje për të qenë në kohë. Kjo është funksionimi ynë i dobët introvertit të ndjeshmërisë (si) që po ndezet. Normalisht, jemi spontanë, urrejmë rutinat dhe në përgjithësi kemi një marrëdhënie të relaksuar me kohën. Por kur jeni të përfshirë, ne bëjmë gjithçka që të frenojmë tendencat tona të vonuara. Prandaj, nëse një mashkull ENTP i zakonshëm vonon zakonisht në takimet tuaja, merr këtë si një shenjë të madhe. Ai po përpiqet t'ju tregojë se kujdeset që të mos ju bëjë të prisni. Vetëm mos harroni, ne po përpiqemi sa më mirë këtu, kështu që nëse bëjmë një gabim dhe vonojmë pak, na jepni pak tolerancë, mirë?

dëshira për vende të qeta: shenja e padëshirueshme e afeksionit të ENTP-it

tani kjo mund të jetë një informacion i papritur për ty. kur një ENTP është vërtet i interesuar për ty, ata do të kërkojnë hapësira të qeta. shumë e befasueshme, e vërtetë? Ne zakonisht jemi shumë sociabël, ndërsa kur ne pëlqejmë dikë, ne duam ta njohim ata pa ndjenja të ndryshme. Kjo është ndjeshmëria jonë ekstroverte (fe) që bën veten e saj të njohur. Ne duam të të kuptojmë, të nxjerrim më në pah ndjenjat e tua, dhe të formojmë një lidhje më të thellë. Kështu që kur sugjerojmë një lokal të qetë kafeje në vend të një bari me zhurmë, ose një park të ndarë në vend të një qendre qyteti të ngarkuar, është një shenjë e madhe ENTP që është i interesuar për ty. pra, si mund ta përdorni këtë informacion për të bërë marrëdhënien tuaj me një ENTP harmonike? kur ne sugjerojmë një takim të qetë, pranojeni atë. shihni atë si një mundësi për të lidhur në një nivel më të thellë. dhe po, ne nuk do t'i refuzonim një bisedë të menduar mbi ndjenjat tona. vetëm mos harroni, mbani atë të lehtë, mbani atë të këndshme. ne jemi këtu për një kohë të mirë, jo për një seancë terapie.

intel-i final: Pista e dashurisë ENTP

Kështu që, këtu e keni, një udhëzues i dobishëm për të kuptuar interesin e një ENTP. Mbani mend, ne jemi sfiduesit, mendimpraktësit, debatuesit dhe qesharakët. Nëse na shihni të rritim humorin, të angazhohemi në luftën intelektuale, të shkelim vonësinë tonë natyrale dhe të dëshironi hapësira të qeta me ju, konsideroni se keni një kodues sekret për afeksionet tona kriptike. Ne shpresojmë që kjo zhytje thellë në shenjat e dashurisë për ENTP të ju ndihmojë të navigoni në terrenin e vështirë të emocioneve ENTP. Sepse, le të jemi të sinqertë, ne ENTP nuk jemi gjithmonë të lehtë për t'u lexuar. Por hej, kjo është pjesë e çarmatërive tona, e vërtetë?

RELATED ARTICLES

Some text some message..

Ne përdorim cookies në faqen tonë të internetit për një sërë qëllimesh, duke përfshirë analitikën, performancën dhe reklamat. Mëso më shumë.

Analitikat

Biskotat përdoren për të mbledhur të dhëna se si ju vizitoni faqen tonë të internetit, gjë që na ndihmon ta përmirësojmë dhe ta personalizojmë atë për ju. Cookies ndihmojnë gjithashtu në analizën e modeleve të trafikut në ueb, duke na lejuar të shohim se çfarë funksionon më mirë për vizitorët tanë dhe të përcaktojmë fushat ku mund të përmirësohemi.

Performancë

Biskotat përdoren për të personalizuar përvojën tuaj duke u siguruar që ju të shihni përmbajtje bazuar në preferencat dhe interesat tuaja, si dhe në fushat në të cilat mund të përdoret faqja jonë e internetit. Cookies kërkohen për disa shërbime të disponueshme përmes faqes sonë të internetit, të tilla si qasja në vendndodhje të sigurta, dhe ato përdoren nga disa nga veçoritë e tij kritike, si qasja në zona të sigurta.

We use cookies on our website for a number of purposes, including analytics and performance. Mëso më shumë.

Analitikat

Biskotat përdoren për të mbledhur të dhëna se si ju vizitoni faqen tonë të internetit, gjë që na ndihmon ta përmirësojmë dhe ta personalizojmë atë për ju. Cookies ndihmojnë gjithashtu në analizën e modeleve të trafikut në ueb, duke na lejuar të shohim se çfarë funksionon më mirë për vizitorët tanë dhe të përcaktojmë fushat ku mund të përmirësohemi.

Performancë

Biskotat përdoren për të personalizuar përvojën tuaj duke u siguruar që ju të shihni përmbajtje bazuar në preferencat dhe interesat tuaja, si dhe në fushat në të cilat mund të përdoret faqja jonë e internetit. Cookies kërkohen për disa shërbime të disponueshme përmes faqes sonë të internetit, të tilla si qasja në vendndodhje të sigurta, dhe ato përdoren nga disa nga veçoritë e tij kritike, si qasja në zona të sigurta.