#japan
4,9 mijë shpirtra

#india
864 shpirtra

#chile
640 shpirtra

#argentina
510 shpirtra

#usa
402 shpirtra

#canada
389 shpirtra

#asia
369 shpirtra

#ukraine
322 shpirtra

#indonesia
319 shpirtra

#portugal
318 shpirtra

#france
315 shpirtra

#china
306 shpirtra

#colombia
286 shpirtra

#philippines
284 shpirtra

#italy
282 shpirtra

#australia
273 shpirtra

#mexico
266 shpirtra

#peru
240 shpirtra

#texas
226 shpirtra

#poland
217 shpirtra

#thailand
198 shpirtra

#florida
196 shpirtra

#palestine
191 shpirtra

#scotland
190 shpirtra

#germany
185 shpirtra

#ireland
183 shpirtra

#israel
182 shpirtra

#newyork
169 shpirtra

#europe
168 shpirtra

#egypt
167 shpirtra

#malaysia
165 shpirtra

#california
159 shpirtra

#russia
157 shpirtra

#singapore
156 shpirtra

#michigan
149 shpirtra

#spain
147 shpirtra

#turkey
147 shpirtra

#norway
139 shpirtra

#brazil
139 shpirtra

#venezuela
125 shpirtra

#england
122 shpirtra

#romania
121 shpirtra

#greece
120 shpirtra

#ohio
113 shpirtra

#sweden
112 shpirtra

#colorado
109 shpirtra

#ecuador
106 shpirtra

#southkorea
105 shpirtra

#arizona
105 shpirtra

#newzealand
100 shpirtra

#pakistan
95 shpirtra

#puertorico
93 shpirtra

#southafrica
91 shpirtra

#vietnam
90 shpirtra

#hawaii
88 shpirtra

#finland
88 shpirtra

#taiwan
87 shpirtra

#netherlands
86 shpirtra

#africa
85 shpirtra

#minnesota
82 shpirtra

#costarica
81 shpirtra

#iran
79 shpirtra

#newjersey
78 shpirtra

#switzerland
76 shpirtra

#belgium
74 shpirtra

#unitedkingdom
74 shpirtra

#bulgaria
73 shpirtra

#iceland
72 shpirtra

#algeria
71 shpirtra

#caribbean
69 shpirtra

#georgia
63 shpirtra

#guatemala
61 shpirtra

#oregon
57 shpirtra

#serbia
56 shpirtra

#wisconsin
56 shpirtra

#hungary
55 shpirtra

#pennsylvania
54 shpirtra

#croatia
51 shpirtra

#northcarolina
50 shpirtra

#paraguay
46 shpirtra

#wales
45 shpirtra

#albania
45 shpirtra

#denmark
44 shpirtra

#srilanka
44 shpirtra

#massachusetts
42 shpirtra

#tennessee
42 shpirtra

#czechrepublic
39 shpirtra

#myanmar
39 shpirtra

#austria
39 shpirtra

#indiana
38 shpirtra

#bangladesh
38 shpirtra

#kentucky
37 shpirtra

#alabama
37 shpirtra

#cuba
37 shpirtra

#lebanon
36 shpirtra

#utah
36 shpirtra

#oklahoma
36 shpirtra

#balkan
36 shpirtra

#washingtonstate
35 shpirtra

#iowa
35 shpirtra

#qatar
34 shpirtra

#illinois
32 shpirtra

#lithuania
32 shpirtra

#bolivia
32 shpirtra

#nepal
31 shpirtra

#maryland
31 shpirtra

#uae
31 shpirtra

#alaska
30 shpirtra

#arkansas
30 shpirtra

#morocco
30 shpirtra

#tunisia
29 shpirtra

#saudiarabia
29 shpirtra

#malta
29 shpirtra

#newhampshire
28 shpirtra

#virginia
27 shpirtra

#montana
27 shpirtra

#missouri
23 shpirtra

#kansas
23 shpirtra

#southamerica
22 shpirtra

#iraq
21 shpirtra

#belarus
21 shpirtra

#middleeast
20 shpirtra

#mauritius
19 shpirtra

#westvirginia
19 shpirtra

#honduras
19 shpirtra

#newmexico
19 shpirtra

#azerbaijan
19 shpirtra

#cyprus
18 shpirtra

#kuwait
18 shpirtra

#brunei
17 shpirtra

#louisiana
17 shpirtra

#vermont
17 shpirtra

#syria
16 shpirtra

#nicaragua
16 shpirtra

#southcarolina
16 shpirtra

#kazakhstan
16 shpirtra

#idaho
15 shpirtra

#nebraska
15 shpirtra

#northdakota
14 shpirtra

#nigeria
13 shpirtra

#moldova
11 shpirtra

#sudan
11 shpirtra

#wyoming
11 shpirtra

#kenya
11 shpirtra

#bahrain
10 shpirtra

#estonia
10 shpirtra

#cambodia
10 shpirtra

#ethiopia
9 shpirtra

#nevada
9 shpirtra

#uzbekistan
9 shpirtra

#eastasia
8 shpirtra

#southdakota
7 shpirtra

#libya
5 shpirtra

#mississippi
5 shpirtra

#eastafrica
4 shpirtra

#centralasia
3 shpirtra

#zambia
3 shpirtra

#namibia
2 shpirtra

#botswana
2 shpirtra

#westafrica
2 shpirtra

#centralamerica
2 shpirtra

#kyrgyzrepublic
1 shpirtra

#sénégal
1 shpirtra

#côtédivoire
1 shpirtra

#eswatini
1 shpirtra

#southasia
1 shpirtra

#centralafrica
1 shpirtra

Nieulledolent Komuniteti

Komuniteti, biseda dhe diskutimi i nieulledolent. Meet new people.

1 SHPIRTRA

Më të mirat - Sot

Më Mirë

E re

#nieulledolent

1 shpirtra

BASHKOHU

Asnjë postim akoma!

Some text some message..

Ne përdorim cookies në faqen tonë të internetit për një sërë qëllimesh, duke përfshirë analitikën, performancën dhe reklamat. Mëso më shumë.

Analitikat

Biskotat përdoren për të mbledhur të dhëna se si ju vizitoni faqen tonë të internetit, gjë që na ndihmon ta përmirësojmë dhe ta personalizojmë atë për ju. Cookies ndihmojnë gjithashtu në analizën e modeleve të trafikut në ueb, duke na lejuar të shohim se çfarë funksionon më mirë për vizitorët tanë dhe të përcaktojmë fushat ku mund të përmirësohemi.

Performancë

Biskotat përdoren për të personalizuar përvojën tuaj duke u siguruar që ju të shihni përmbajtje bazuar në preferencat dhe interesat tuaja, si dhe në fushat në të cilat mund të përdoret faqja jonë e internetit. Cookies kërkohen për disa shërbime të disponueshme përmes faqes sonë të internetit, të tilla si qasja në vendndodhje të sigurta, dhe ato përdoren nga disa nga veçoritë e tij kritike, si qasja në zona të sigurta.

We use cookies on our website for a number of purposes, including analytics and performance. Mëso më shumë.

Analitikat

Biskotat përdoren për të mbledhur të dhëna se si ju vizitoni faqen tonë të internetit, gjë që na ndihmon ta përmirësojmë dhe ta personalizojmë atë për ju. Cookies ndihmojnë gjithashtu në analizën e modeleve të trafikut në ueb, duke na lejuar të shohim se çfarë funksionon më mirë për vizitorët tanë dhe të përcaktojmë fushat ku mund të përmirësohemi.

Performancë

Biskotat përdoren për të personalizuar përvojën tuaj duke u siguruar që ju të shihni përmbajtje bazuar në preferencat dhe interesat tuaja, si dhe në fushat në të cilat mund të përdoret faqja jonë e internetit. Cookies kërkohen për disa shërbime të disponueshme përmes faqes sonë të internetit, të tilla si qasja në vendndodhje të sigurta, dhe ato përdoren nga disa nga veçoritë e tij kritike, si qasja në zona të sigurta.