Boo

Ne qëndrojmë për dashurinë.

© 2024 Boo Enterprises, Inc.

Sindy
Sindy

2mu

INTP

Demi

3
4

unë flas anglisht

7

3

Komento

History Komuniteti

Komuniteti, biseda dhe diskutimi i history.

BASHKOHU TANI

1,4 mln SHPIRTRA

më i mirë
i/e ri/e
Mark
Mark

1mu

ESTP

Akrepi

Un shkruaje shqipe

0

0

Përgjigju

Greg
Greg

17sh

ESFJ

Binjakët

6
7

Ju mirepresim 😉😋

0

0

Përgjigju

Vinicius
Vinicius

2mu

INTJ

Virgjëresha

8
7

0

0

Përgjigju

Tako njerëz të rinj

20 000 000+ SHKARKIME

BASHKOHU TANI