Boo

Ne qëndrojmë për dashurinë.

© 2024 Boo Enterprises, Inc.

Pyetjet e Bëra Së Shpeshti (FAQs)

Informacioni i Përgjithshëm

 • Ç’është Boo? Boo është aplikacioni për të lidhur shpirtët e përputhshëm dhe të ngjashëm. Takohu, bisedo, përputhu, bëhu miq, dhe njih njerëz të rinj sipas personalitetit. Mund të shkarkosh aplikacionin falas në iOS në Dyqanin e Aplikacioneve të Apple dhe në Android në Dyqanin Google Play. Mund të përdorësh gjithashtu Boo-n në web përmes çdo shfletuesi, duke vizituar faqen e Boo.

 • Si funksionon Boo? a. Zbuloni personalitetin tuaj. Instaloni aplikacionin tonë falas në iOS ose Android dhe bëni testin tonë falas të 5 pyetjeve për të zbuluar tipin tuaj të personalitetit 16. b. Mësoni për personalitetet e kompatibël. Ne do t'ju tregojmë për personalitetet që shumë mund të doni dhe janë të përputhshme me ju. Të gjitha që duhet të bëni është të jeni vetvetja. Ju tashmë jeni atë që kërkon njëri-tjetri. c. Lidhuni me shpirtëra të një mendjeje. Pastaj mund të zgjidhni të pëlqeni ose të kalojini shpirtërat në faqen tuaj të përputhjeve. Dini të kënaqeni!

 • A është falas të regjistrohesh në Boo? Të gjitha veçoritë bazë në Boo janë krejtësisht falas. Pëlqeje, kaloi, dërgo mesazhe dhe bisedo me shpirtët e ngjashëm.

 • Cili është kufiri minimal i moshës për Boo? Kufiri minimal i moshës për Boo është 18 vjeç. Nëse nuk je akoma 18 vjeç, mund të bashkohesh dhe të fillosh të përdorësh Boo sapo të arrish këtë moshë.

 • Çfarë janë tipet e personalitetit? Në Boo, algoritmet tona drejtohen kryesisht nga strukturat e personalitetit, të cilat marrin shumë nga psikologjia Jungiane dhe modeli Big Five (OCEAN). Ne përdorim tipet e personalitetit për t’ju ndihmuar të kuptoni veten dhe njëri-tjetrin - vlerat tuaja, forcën dhe dobësinë tuaj, dhe mënyrat e perceptimit të botës. Mund të lexoni më shumë për pse përdorim tipet e personalitetit.

Përputhja e Personaliteteve

 • Ç’është MBTI (Myers Briggs)? MBTI është një strukturë personaliteti që kategorizon të gjithë njerëzit në 16 lloje personalitetesh. Ajo ofron një teori për se si personaliteti lind si një funksion i mënyrës së perceptimit të botës në mënyra të ndryshme. Bazohet në punën e psikiatrit Zviceran, Carl Jung, babai i psikologjisë analitike.

 • Çfarë janë 16 Llojet e Personaliteteve? Mund të gjeni të gjitha llojet e personaliteteve këtu.

 • Si mund të di personalitetin tim 16-faktorësh? Mund të marrësh testin tonë falas në këtu. Mund të merrni testin edhe në aplikacionin tonë.

 • Çfarë është përshtatja më e mirë për tipin tim të personalitetit? Ne ju tregojmë cilat personalitete keni më shumë gjasa të doni dhe shpjegojmë pse. Mund të gjeni më shumë informacione në lidhje me algoritmin tonë për përshtatje këtu, dhe si të aplikoni me sukses tipin e personalitetit në jetën tuaj të njohjeve dhe marrëdhënieve. Mund të zgjidhni gjithashtu tipet specifike të personalitetit në Filtrin në aplikacion.

Llogaria e Boo

 • Si mund të krijoj një llogari në Boo? Mund të krijoj një llogari në Boo duke shkarkuar aplikacionin tonë falas nga Dyqani i Aplikacioneve të Apple për përdoruesit e iOS ose nga Dyqani Google Play për përdoruesit e Android.

 • Si mund të rikthej llogarinë time ose të hyj nga një pajisje tjetër? Për të rikthyer llogarinë tuaj ose hyrjen nga një pajisje tjetër, vendosni adresën e email-it që përdorni gjatë procesit të regjistrimit.

 • A ka një aplikacion Boo për PC? Aktualisht nuk ka shkarkim aplikacioni Boo për PC, por ju mund të hyni në faqen e Boo përmes shfletuesit tuaj të internetit. Adresa e internetit për Boo është boo.world.

 • Si mund të rikthej tutoriali? Mund të rikthej tutoriali duke shkuar në Cilësimet dhe duke zgjedhur opsionin "Shiko Tutorialin". Ky veprim do të rivendosë tutorialin, kështu që këshillat do të shfaqen kur navigoni në aplikacion.

 • Si mund të menaxhoj njoftimet e aplikacionit? Mund të menaxhoni njoftimet e aplikacionit duke shkuar në Cilësimet dhe duke shtypur "Njoftimet".

 • Pse nuk po marr njoftimet push? Sigurohuni që njoftimet push janë të aktivizuara për Boo në cilësimet e telefonit tuaj. Nëse problemi vazhdon, na kontaktoni në hello@boo.world.

 • A ka një opsion "mënyrë e errët"? Po, ju mund të aktivizoni "mënyrën e errët" duke gjetur opsionin në menunë e Cilësimeve.

 • Si mund të dal nga llogaria ime? Për të dal nga llogaria juaj, shkoni në Cilësimet, zgjidhni "Llogaria", dhe pastaj shtypni "Dalje".

Profili i Boo

 • Si mund të redaktoj profilin tim? Për të redaktuar profilin tuaj, shkoni në profilin tuaj dhe zgjidhni "Redakto" në pjesën e sipërme të djathtë të ekranit.

 • Ku mund të ndryshoj emrin tim ose ID-në Boo? Mund të ndryshosh emrin ose ID-në Boo në seksionin "Redakto Profilin". Thjesht shtyp në fushën përkatëse që dëshironi të azhurnoni.

 • Si mund të ndryshoj datëlindjen time ose të rregulloj moshën time? Aktualisht ne nuk ofrojmë opsionin për të ndryshuar drejtpërdrejt moshën apo datëlindjen në aplikacion. Për të ndryshuar datëlindjen tuaj, do të duhet të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes përmes seksionit "Dërgo Feedback" në Cilësimet e aplikacionit, ose përmes emailit në hello@boo.world me ID-në tuaj të Boo.

 • Si mund të hiq dorë nga gjatësia ime në profilin tim? Shkrolloni në sipërfaqen e lartë deri sa të mos jetë zgjedhur asgjë, pastaj shtypni butonin mbrapa.

 • Si mund të rregulloj preferencat e mia për kë kërkoj "Duke Kërkuar"? Në seksionin "Redakto Profilin", do të gjeni fushën "Duke Kërkuar", të cilën mund ta rregulloni sipas preferencave tuaja.

 • Si mund të fshij ose menaxhoj fotografitë e mia? Mund të menaxhoni fotografitë tuaja në seksionin "Redakto Profilin". Për të fshirë një foto, shtypni ikonën "-" në cepin e sipërm të djathtë të fotos. Ju lutemi të keni parasysh që ju nevojitet të keni të paktën një foto në llogarinë tuaj.

 • Si mund të ndryshoj foton e profilin tim? Shkoni në "Redakto Profilin" dhe ngarkoni foton tuaj me shenjën plus.

 • Si mund të shtoj një regjistrim audio në profilin tim? Shkoni në "Redakto Profilin" dhe "Rreth Meje", pastaj klikoni ikonën e mikrofonit në pjesën e poshtme të majtë.

 • A mund të shtoj video në profilin tim? Absolutisht! Mund të shtoni një video me gjatësi deri në 15 sekonda në profilin tuaj. Thjesht ngarkoni atë në të njëjtën mënyrë siç do të bënit me një foto, në seksionin "Redakto Profilin" të aplikacionit.

 • Si mund të marr përsëri testin e personalitetit? Nëse dëshiron të marrësh përsëri testin e personalitetit, shkoni në faqen tuaj të llogarisë, zgjidhni opsionin "Redakto" poshtë foton tuaj të profilin, pastaj shtypni "16 Lloje" dhe më pas "Merr Përsëri Testin".

 • A mund të fsheh shenjën time të zodiakut nga profili im? Për të menaxhuar vizibilitetin e shenjës së zodiakut, shkoni në seksionin "Redakto Profilin", zgjidhni “Zodiaku”, dhe aktivizoni ose fikni "Fsheh zodiakun në profil".

 • A mund të ndryshoj gjuhën e aplikacionit? Po, mund të ndryshoni gjuhën e aplikacionit Boo në seksionin e Cilësimeve nën "Gjuha".

Lokacioni dhe Rruga e Shpirtit

 • Si mund të menaxhoj vizibilitetin tim të lokacionit? Mund të menaxhoni vizibilitetin e lokacionit tuaj në cilësimet tuaja nën seksionin "Privatësia".

 • Çfarë është Sfera e Frymës? Sfera e Frymës është një veçori për përdoruesit që nuk kanë aktivizuar shërbimet e vendndodhjes kur krijojnë llogaritë e tyre. Nëse jeni në Sferën e Frymës, profili juaj nuk do të shfaqet te përdoruesit e tjerë në shpirtërat e tyre të përditshme.

 • A mund të kthehem në Rrugën e Shpirtit? Po, mund të ktheni lokacionin tuaj në Rrugën e Shpirtit nëse keni një abonim premium.

 • A mund të ndryshoj lokacionin tim për të gjetur të tjerët lokalë? Duke lejuar qasjen në lokacionin tuaj, mund të vendosni filtërat tuaj për përputhjen për të shfaqur përputhjet lokale në vend të atyre globale. Nëse kërkoni më tej, veçoria e teleportit në Boo Infinity ju lejon të rregulloni lokacionin tuaj kudo në botë për të gjetur shpirtë në një zonë të caktuar.

 • Pse profili im ende shfaqet në rrugën e shpirtit edhe pse e kam ndaluar? Për të zgjidhur këtë çështje, kontrolloni nëse keni dhënë leje aplikacionit për të hyrë në lokacionin tuaj.

  • Në Android: a. Hapni aplikacionin Cilësimet në pajisjen tuaj. b. Shtypni "Aplikacionet dhe njoftimet." c. Gjeni dhe shtypni aplikacionin tonë. d. Shtypni "Lejet." e. Nëse "Lokacioni" aktualisht nuk është i aktivizuar, shtypni në të, pastaj zgjidhni "Lejo." f. Nëse cilësimet tuaja të lokacionit janë të sakta dhe çështja vazhdon, ju lutemi të na kontaktoni përmes opsionit "Dërgo Feedback" në Cilësimet në aplikacion, ose nëpërmjet emailit në hello@boo.world.

  • Në iOS: a. Hapni aplikacionin Cilësimet në pajisjen tuaj. b. Shkoni poshtë tek aplikacioni ynë dhe shtypni në të. c. Nëse "Lokacioni" aktualisht nuk është i aktivizuar, shtypni në të, pastaj zgjidhni "Ndërsa Përdorim Aplikacionin" ose "Gjithmonë." d. Nëse cilësimet tuaja të lokacionit janë të sakta dhe çështja vazhdon, ju lutemi të na kontaktoni përmes opsionit "Dërgo Feedback" në Cilësimet në aplikacion, ose nëpërmjet emailit në hello@boo.world.

 • Si mund të di nëse lokacioni i një përdoruesi është i vërtetë? Nëse ngjyra e tekstit të lokacionit është e bardhë, tregon se është zbuluar automatikisht. Nëse lokacioni është blu, përdoruesi ka përdorur veçorinë e teleportit.

Përputhja në Boo

 • Si funksionon përputhja në Boo? Për të përputhur, vizitoni faqen e përputhjes për të parë profile që mund të jeni të përputhur me to. Përshtatni filtrat për të gjetur tipin tuaj. Pëlqeni një profil duke klikuar në zemrën blu; kjo dërgon një Kërkesë në postën e tyre. Nëse ata pranojnë, ju mund të shkëmbeni mesazhe të pakufizuar.

 • Sa përputhje mund të kem në ditë? Ne ju tregojmë 30 shpirtëra të përputhur çdo ditë falas. Gjithashtu, mund të dërgoni mesazhe të pakufizuar tek përputhjet tuaja dhe të ndërveproni me të tjerët në Univers dhe seksionin e komenteve.

 • A mund të rris numrin e shpirtëve ose të prekurave të mia ditore? Po, mund të rrisni kufirin tuaj ditore të shpirtit dhe të prekurave duke u abonuar në planet tona të abonimit Boo Infinity ose duke marrë pjesë në forumin tonë për të fituar dashuri dhe ngritur nivelin.

 • Si të ndryshoj cilësimet e filtrit ose preferencat përputhëse? Mund të rregulloni preferencat tuaja përputhëse, duke përfshirë gjininë, llojin e marrëdhënieve, moshën, tipin e personalitetit dhe distancën, në cilësimet e filtrit duke klikuar në "Filtroni" në këndin e sipërm të faqes kryesore.

 • A mund të rikthej preferencat e mia përputhëse? Mund të rikthej preferencat e tua përputhëse duke zgjedhur "Rivendos" në menunë e filtrave.

 • Çfarë përfaqësojnë butonat ose ikonat përputhëse të Boo? Faqja jonë përputhëse ka pesë ikona:

  • Fikse e verdhë: Aktivizon power-up për të hapur aftësi unike si rikrijim, ngritje, nisje, dhe udhëtim në kohë.
  • Kryq portokalli: Ju lejon të kaloni ose të kalojnë profilet.
  • Zemër rozë: Paraqet "dashuri super", një nivel më i lartë i interesit. Kur dërgoni "dashuri super" në një profil, kërkesa juaj pin në krye të kutisë së postës së kërkesës së shpirtit dhe nuk skadon.
  • Zemër blu: Përdoret për të shfaqur interes në profilet e tjera.
  • Aeroplan harku blu: Kjo ju lejon të dërgoni një mesazh direkt në profilin tuaj të interesit.
 • Si mund të kuptoj nëse kam interesa të përbashkëta me personin në faqen time përputhëse? Interesat e secilit person shfaqen si mjegullë në seksionin e interesave, në të dy faqet përputhëse dhe në profilin e tyre. Interesat e shfaqura si mjegulla blu janë ato që ju dhe personi tjetër keni në përbashkësi. Mjegullat e mbetura përfaqësojnë interesat e personit tjetër që ju nuk i ndani.

 • Çfarë përfaqëson numri në etiketën e interesit të një profili? Numri përfaqëson renditjen e përdoruesit brenda kësaj kategorie interesante. Klikoni numrin për më shumë detaje.

 • Kur skadojnë kërkesat përputhëse, dhe çfarë ndodh kur ato kanë skaduar? Kërkesat përputhëse skadojnë pas 72 orësh. Pas kësaj kohe, kërkesa ende do të shfaqet në listë, por do të jetë gri.

 • A mund të marr një përputhje të skaduar përsëri? Mund të riaktivizoni përputhjet e skaduara në skedën Kërkesat, nën pranuar ose të dërguar. Klikoni në përputhjen në listë, dhe pastaj klikoni në butonin "Riaktivo".

 • A mund të ri-perputhem me dikë që e kam hequr pa dashje? Mund të kërkoni përdoruesin duke përdorur Boo ID-në e tyre në shiritin e kërkimit për të lidhur me ta përsëri.

 • A mund të rivendos të pëlqimet e mia? Nëse keni arritur në fund të pëlqimeve ditore, këto do të rivendosen pas 24 orëve. Alternativisht, mund të përmirësoni në një abonim Boo Infinity për shpirtëra të përditshëm të pakufizuar.

 • A mund të kthej personin e fundit që e kam kaluar pa dashje? Po, mund të kthej personin e fundit që e keni kaluar pa dashje duke aktivizuar funksionin "Power-up". Klikoni ikonën e rrufe në faqen e përputhjes për të hyrë në opsione si "Udhëtim në kohë", duke ju lejuar të ktheheni në personin e fundit që kaluat, dhe "Rivitalizim" për të parë të gjitha shpirtërat e kaluar përsëri.

 • Si mund të shoh kush ka pëlqyer profilin tim? Shkoni te "Mesazhet", "Kërkesat", pastaj klikoni "Marrë".

 • Ku shkuan pëlqimet e mia të marrë? Kur dikush ju dërgon një pëlqim nga faqja e përputhjes, keni tre ditë për të reaguar. Nëse lidheni brenda kësaj periudhe kohore, mund të bisedoni dhe të dërgoni mesazhe të pakufizuar në personin që ka dërguar pëlqimin. Nëse humbisni periudhën e tre ditëve, pëlqimi do të skadojë. Megjithatë, mund të riaktivoni lidhjen nëse dëshironi.

 • Si funksionojnë 'Nxitimi' dhe 'Lëvizja'? Këto janë power-up që rrisin shikueshmërinë e profilin tuaj në faqet e përputhjes së shpirtëve të tjerë. 'Nxitimi' funksionon për një orë, ndërsa 'Lëvizja' përmirëson shikueshmërinë e profilin tuaj për 24 orë. Mund të keni qasje në to përmes butonit me rrufe në faqen e përputhjes.

 • Si të dërgoj një kërkesë mikpritëse te një përdorues tjetër? Ndryshoni preferencën tuaj përputhëse vetëm në “miq” për të dërguar pëlqime si kërkesa miqësore.

 • Pse nuk po marr asnjë pëlqim ose mesazh? Nëse vendndodhja juaj është e caktuar në sferën e frymës, profili juaj nuk do të shfaqet në faqet e përputhjes së shpirtëve të tjerë.

 • Si mund të rris numrin e përputhjeve dhe mesazheve që marr? Në përvojën tonë, cilësia është e rëndësishme kur vjen puna për profilin tuaj. Përdorni fotografi me cilësi të lartë dhe shprehuni në biografinë tuaj. Sa më shumë tregoni për personalitetin tuaj, aq më e madhe është shansi që të takoni përputhjen tuaj të përputhshme. Përmbajtja në komunitet në rrjetin social është një mënyrë tjetër për të treguar personalitetin tuaj dhe për të vënë re nga njerëzit me interesa të ngjashme me ju. Verifikimi i profilin gjithashtu ndihmon në ndërtimin e besimit, kështu që përputhjet tuaja potenciale e dinë se ju vërtet jeni ai që thoni se jeni.

 • Si mund të shoh kush ka parë profilin tim? Nëse keni një abonim premium, mund të shkoni te profili juaj dhe të klikoni "Shikime". Kujdes, shikimet lidhen vetëm me njerëzit që kanë hapur profilin tuaj për të mësuar më shumë për ju, jo të gjithë njerëzit që ju panë në faqen e përputhjes së tyre.

 • A mund të kërkoj për një person të caktuar në Boo? Nëse keni ID-në Boo të personit, mund të kërkoni për ta duke futur ID-në e tyre Boo në shiritin e kërkimit.

Verifikimi i Boo

 • Pse nuk mund të bisedoj pa verifikuar llogarinë time? Procesi ynë i verifikimit është një masë e nevojshme sigurie për të mbrojtur komunitetin tonë nga llogaritë e rreme dhe mashtruesit. Ky ndryshim është i gjithi për të siguruar që komuniteti ynë është sa më i sigurt dhe i vërtetësuar sa është e mundur, duke krijuar një hapësirë më të sigurt për ju për të formuar lidhje të kuptimta.

 • Si mund të verifikoj llogarinë time? Së pari, sigurohuni që fotografia e parë e profilit tuaj është një fotografë e qartë e fytyrës suaj. Pastaj, shkoni te profili juaj, shtypni seksionin "Redakto", dhe zgjidhni "Verifikimi". Nëse fotoja juaj e parë nuk është një foto e fytyrës suaj, ose nëse fytyra juaj nuk është e njohur nga fotografia, atëherë verifikimi do të refuzohet.

 • Si funksionon verifikimi me sfidën e hundës? Kur filloni sfidën e hundës, dy pikat blu do të shfaqen në ekran - një që rrotullohet në hundën tuaj dhe një fiks pranë mesit të ekranit. Rregulloni pozicionin e fytyrës suaj për të përputhur pikat. Pastaj, një pikë blu tjetër fiks do të shfaqet në anën e tjera. Kthejeni kokën për të përputhur përsëri pikat.

 • Pse kërkesa ime për verifikim gjithmonë dështon? Për të funksionuar verifikimi ynë, sistemi duhet të jetë në gjendje të shohë fytyrën tuaj qartë gjatë procedurës së verifikimit, dhe të krahasojë këtë me fytyrën tuaj në fotografinë e parë të profilin tuaj. Arsye të zakonshme për dështimin e sfidës së hundës përfshijnë nivele të ulëta të dritës që fytyrat tuaja nuk janë të dukshme, ose mungesa e një fotos të qartë fytyre si fotografia juaj e parë në llogarinë tuaj. Për rezultate më të mira, sigurohuni që të keni një foto të qartë dhe të njohur të fytyrës suaj si fotografia juaj e parë e profilit, dhe kryeni procesin e verifikimit në një ambient me ndriçim të mirë.

 • Çfarë është verifikimi manual? Nëse verifikimi automatik dështon, mund të zgjidhni verifikimin manual, gjatë së cilës ekipi ynë do të rishikojë dhe të verifikojë llogarinë tuaj manualisht. Nëse keni ndonjë problem për të qasur këtë veçori, ju lutemi të na kontaktoni përmes opsionit Feedback në "Cilësimet" ose duke na dërguar një email në hello@boo.world. Përfshini ID-në tuaj Boo në emailin tuaj për të filluar menjëherë procesin.

 • A mund të verifikoj llogarinë time përmes uebit? Mund të verifikoni llogarinë tuaj në ueb duke naviguar te seksioni Redakto Profilin dhe duke zgjedhur “Verifikimi”. Sigurohuni që fotografia e parë e profilit tuaj të jetë një fotografë e qartë e fytyrës suaj para se të filloni.

 • Pse llogaria ime po verifikohet përsëri? Modifikimet e profilit, si shtimi, ndryshimi, ose heqja e fotografisë së parë të profilit, mund të shkaktojnë ri-verifikimin automatik si masë sigurie kundër aktiviteteve të rreme. Për të shmangur problemet e ri-verifikimit, ju lutemi të siguroheni që fotografia juaj e parë e profilit është gjithmonë një foto e qartë dhe e njohur e fytyrës suaj. Kjo na ndihmon të ju njohim si mbajtësin e vërtetë të llogarisë.

 • Si mund të di nëse një llogari është verifikuar? Llogaritë e verifikuara kanë një shenjë verifikimi në formë ikone blu të kontrollit pranë emrit të përdoruesit në faqen e tyre të profilit.

Mesazhet në Boo

 • A mund të ndryshoj temën e mesazhit tim? Po. Shkoni te cilësimet dhe zgjidhni “Tema e Mesazhit”.

 • A mund të redaktoj mesazhet e mia të dërguara? Për momentin, ne nuk ofrojmë mundësinë për të redaktuar mesazhet e dërguara. Megjithatë, jemi duke punuar për të përmirësuar këtë veçori.

 • Çfarë është Boo Bot? Boo Bot është një veçori e dizajnuar për të sinjalizuar përmbajtje të papërshtatshme në mesazhe para se ato të dërgohen. Megjithatë, ju ende mund të dërgoni mesazhin nëse dëshironi. Mund ta aktivizoni Boo Bot duke shkuar te Cilësimet, duke zgjedhur Mesazhet, dhe duke ndezur opsionin Paralajmërimet.

 • Si mund të përkthej një mesazh? Mbani shtypur mesazhin që dëshironi të përktheni dhe zgjidhni "Përkthe" nga menuja që shfaqet.

 • A mund të fshij mesazhet? Ju mund të fshini bisedën tuaj me çdo përdorues tjetër duke jomatching ose duke bllokuar përdoruesin tjetër. Biseda e tërë do të zhduket për të dy.

 • A mund të fshij disa mesazhe njëkohësisht? Aktualisht nuk kemi këtë mundësi, por përmirësime janë në progres.

 • Pse mesazhet ndonjëherë zhduken? Një bisedë mund të zhduket nëse përdoruesi tjetër ju ka hequr dorë, ka fshirë llogarinë e tyre, ose është ndaluar nga platforma.

 • A do të fshihen mesazhet e mia nëse fshij dhe ribashkëngjit aplikacionin? Jo, mesazhet do të mbeten në llogarinë tuaj derisa përdoruesi korrespondent të jomatching ose të ndalohet.

 • A do të ketë nevojë tjetri për një abonim ose të përdorë monedha për të parë mesazhin tim? Përdoruesit mund të shohin mesazhet tuaja pa përdorur monedha ose një abonim.

 • A mund të dërgoj një mesazh të dytë drejtpërdrejt një përdoruesi që nuk pranoi kërkesën time? Po, një mesazh i dytë drejtpërdrejt do të dërgohet.

 • A mund të fiksoj bisedat e rëndësishme? Po, mund të fiksoni një bisedë duke e shkelur atë majtas dhe duke zgjedhur “Fikso”.

 • A mund të fsheh bisedat joaktive? Mund të fshehni një bisedë duke e shkelur atë majtas dhe duke zgjedhur “Fsheh”.

 • Ku mund të gjej mesazhet e fshehura? Mund të shihni mesazhet e fshehura duke klikuar “Shiko të gjitha” në faqen e mesazheve, ose duke gjetur përdoruesin në listën tuaj të ndjekësve. Kur dërgoni një mesazh të ri në bisedë, automatikisht kthehet në listën e bisedave aktive.

 • Ofroni një veçori bisede grupi? Po, për të filluar një bisedë grupi, shkoni në kutinë e postës suaj, shtypni ikonën e plusit në cepin e djathtë sipër, dhe shtoni miqtë me të cilët dëshironi të bisedoni.

 • A do të njoftohet një përdorues nëse e largoj atë nga biseda grupi? Jo, biseda grupi thjesht do të largohet nga lista e bisedave të tyre.

 • Ku mund të shoh mesazhet që kam dërguar? Shkoni te “Kërkesat” dhe shtypni “Të dërguara”.

 • Si mund të di kur ishte i fundit aktiv një përdorues? Mund të përdorni veçorinë e Shikimit të Rrufeve për të parë aktivitetin e një përdoruesi në 7 ditët e fundit. Kjo fuqizohet duke shtypur ikonën e furtunës së vetëm lart në bannerin e bisedës.

 • A do të njoftohet një përdorues nëse përdor Shikimin e Rrufeve? Jo, përdoruesit nuk njoftohen kur përdorni veçorinë e Shikimit të Rrufeve.

 • Si mund të di nëse dikush më ka lënë të lexuar? Ju mund të aktivizoni dërgesat e lexuara si pjesë e një abonimi premium.

 • Si fshij një kërkesë të dërguar në pritje? Shkoni te “Mesazhet”, pastaj shtypni “Kërkesat” dhe “Të dërguara”. Shkeluni majtas në bisedë, dhe zgjidhni “Anulo”.

 • Si mund të bllokoj një përdorues? Mund të bllokoni një përdorues nga biseda juaj me ta, nga faqja e tyre e profilit, ose nga çdo postim ose koment që bëjnë në njoftimet sociale. Klikoni ikonën e tre pikave në cepin e djathtë sipër, zgjidhni “Blloko shpirtin” dhe ndiqni udhëzimet në ekran. Ju lutemi të keni parasysh se kjo është e përjetshme dhe nuk mund të kthehet prapa.

 • A mund të raportoj një përdorues për sjellje ose përmbajtje të papërshtatshme? Po, për të raportuar një përdorues, shtypni tre pikat në cepin e djathtë sipër të bisedës, postimit, ose profilit, dhe zgjidhni “Raporto shpirtin”. Ndiqu udhëzimet në ekran për të paraqitur raportin tuaj. Ekipi ynë i mbështetjes do të rishikojë dërgimin tuaj.

 • A mund të zhbllokohet dikush? Për momentin, nuk kemi mundësinë për të zhbllokuar përdoruesit, por jemi duke punuar në këtë veçori.

Boo AI

 • Çfarë është Boo AI? Boo AI është një veçori që përmirëson mesazhimin tuaj në Boo duke ofruar ndihmë për shkrimin, përshtatjen, korrigjimin e gabimeve, dhe sugjerime të këndshme për biseda kreative. Qasja ndodh duke shtypur rrethin pranë butonit "dërgo". Përshtatni të folurin dhe gjuhën në cilësimet e Boo AI, duke përfshirë stile unike si flirtuese, të qeshura, ose edhe të folurit si Yoda.

 • Çfarë janë neuronët? Neuronët janë monedha virtuale që ushqejnë Boo AI. Ata përdoren për të kryer veprime të ndryshme brenda aplikacionit, si sugjerimi i komenteve, krijimi i përparës, dhe analiza e përmbajtjes së bisedës. Çdo veprim konsumon një numër të caktuar neuronësh.

 • Si mund të blej neuronë? Neuronët mund të blihen drejtpërdrejt në aplikacionin Boo. Thjesht hapni Boo AI, zgjidhni "Blej Neuronë", zgjidhni një paketë që i përshtatet nevojave tuaja, dhe përfundoni blerjen me opsionet e disponueshme të pagesës.

 • A mund të përdor Boo AI për të përditësuar biografinë time? Boo AI mund të ju ndihmojë të krijoni ose të përmirësoni biografinë tuaj të profilit. Thjesht shkoni te Redakto Profilin, shtypni biografinë tuaj, dhe klikoni ikonën e Boo AI. Nga aty, zgjidhni për të përmirësuar, krijuar të re, ose për të përdorur veçoritë e tjera, zgjidhni të përfshirë, dhe tregoni Boo AI-së çfarë të përfaqësojë.

 • Si ndihmon Boo AI kur jam duke biseduar me një përputhje? Boo AI ofron përparësi, fjalëkalime, shaka, dhe komplimente të përshtatura me interesat e përputhjes tuaj. Ajo udhëzon rrjedhën e bisedës, analizon qëllimin e bisedës, ndjenjën, dhe vlerëson kompatibilitetin tuaj.

 • Si funksionon Boo AI në univers? Boo AI ndihmon në univers me përshtatje, përshtatje, dhe sugjerime të komenteve të angazhuara për të siguruar që bashkëveprimet tuaja janë efektive dhe gramatikalisht të saktë.

Monedhat, Dashuria dhe Kristalet

 • Për çfarë mund të përdor monedhat? Monedhat mund të përdoren për të çliruar përparësi, për të shpërbluar postime dhe komente, dhe për të dërguar mesazhe drejtpërdrejt si një përdorues i lirë.

 • Si mund të blej monedha? Shkoni te “Monedhat e Mia” dhe zgjidhni “Merr Monedha”.

 • Çfarë janë misionet e monedhës? Mund të fitoni monedha duke përfunduar misione, si hyrja në aplikacion, përfundimi i seksioneve të profilin tuaj, dhe postimi në njoftimet sociale. Mund të shihni listën e plotë të misioneve në seksionin “Monedhat e Mia”.

 • A mund t'i jap monedhat e mia një përdoruesi tjetër? Mund të shpërbleni përdoruesit me monedha duke klikuar në ikonën e yjeve në postimet ose komentet e tyre. Zgjidhni shpërblimin që dëshironi të jepni, dhe numri i përputhëm i monedhave do të transferohet nga balanca juaj te përdoruesi tjetër.

 • Çfarë është funksioni i ikonës së zemrës? Ikonën e zemrës, ose numrin e ‘dashurisë’, e paraqet numrin total të reagimeve që keni marrë nga përdoruesit e tjerë. Më shumë zemra barazohen me më shumë mundësi për të fituar monedha.

 • Si mund të fitoj ‘dashuri’ në Boo? ‘Dashuria’ mund të fitohet duke angazhuar në komunitetin e Boo. Kjo mund të bëhet duke postuar, duke komentuar në njoftimet sociale, dhe duke përfunduar detyra në seksionin “Monedhat e Mia”.

 • Çfarë është roli i kristaleve? Fitimi i më shumë 'dashuri' ose zemra përmes postimeve angazhuese ose komenteve ju lejon profilin tuaj të nivelizojë një kristal. Çdo nivel ofron një shpërblim monedhe dhe rrit numrin tuaj ditore të shpirtëve. Mund të mësoni më shumë për kristalet dhe nivelet duke klikuar në butonat "Dashuri" ose "Nivel" në profilin tuaj ose ato të shpirtëve të tjerë.

Universi i Boo-së

 • Si mund të gjej gjëra që më interesojnë në Universin e Boo? Mund të aplikoni filtrat për njoftimet sociale. Shtypni Universi për të qasur njoftimet sociale, pastaj shtypni në filtrat pranë “Kërkimi i Interesit”. Zgjidhni ose çaktivizoni temat që ju interesojnë.

 • Çfarë është dallimi midis skedave "Për Ju" dhe "Eksploro" në seksionin e Universit? "Per Ju" është i përshtatur me preferencat tuaja të filtrave, ndërsa "Eksploro" përmban postime nga gjithë komuniteti.

 • Si mund të çaktivizoj luajtur automatikisht për video? Për të çaktivizuar luajturin automatik, shkoni te Cilësimet, klikoni “Njoftimi Social”, dhe ndizni “Videoja Autoplay”.

 • A mund të përkthej gjuhët që nuk i kuptoj? Po, mund të përktheni postimet në gjuhë që nuk i kuptoni duke mbajtur shtypur postimin dhe pastaj duke shtypur "Përkthe" në fund.

 • A mund të shoh postime nga përdoruesit që flasin gjuhën time? Po, mund të filtëroni postimet sipas gjuhës. Kjo bëhet duke ndryshuar dimensionet, duke klikuar në ikonën e planetit pranë ziles së njoftimeve.

 • Si mund të shpërblej një përdorues? Për të shpërble një përdorues, klikoni ikonën e yjeve në postimin ose komentin e tyre, dhe zgjidhni shpërblimin që dëshironi të dërgoni. Shuma e monedhave përputhëse do të zbritet nga balanca juaj dhe transferohet tek përdoruesi që jep shpërblimin. Vetëm pranuesi mund të shohë kush i dërgoi shpërblimet e tyre, por gjithashtu mund të zgjidhni të qëndroni anonim duke kontrolluar kutinë “Dërgo anonimisht”.

 • Si mund të ndjek dikë në Boo? Mund të ndiqni një shpirt duke klikuar në butonin “Ndjeke” në profilin e tyre. Postimet e këtij përdoruesi do të shfaqen pastaj në kartelën Tuaj ndjekës në Univers.

 • Ku mund të gjej postimet/komentet e mia? Mund të gjeni postimet dhe komentet tuaja në faqen tuaj të profilit.

 • A mund të postoj një video? Po, video (deri në 5 minuta) mund të shtohen duke klikuar në butonin “Krijo” në fund të aplikacionit.

 • Si mund të krijoj një histori? Për të krijuar një histori, shtypni “Universet” në menunë në fund të ekranit për të shkuar në njoftimet sociale, dhe klikoni “Historia jote” në krye të majtë.

 • Si postoj në dy dimensione? Postimi në dy dimensione do të thotë krijimi i postimeve në dy gjuhë të ndryshme. Bëni këtë duke klikuar në ikonën e planetit pranë ziles së njoftimeve, dhe duke zgjedhur një gjuhë tjetër që dëshironi të postoni. Më pas mund të eksploroni këtë dimension të universit dhe të postoni në gjuhën e dytë.

 • Sa postime mund të bëj në ditë? Aktualisht kufizojmë numrin e postimeve që një përdorues mund të bëjë në 10 në ditë. Perioda e ftohjes midis çdo postimi duhet të tregohet në aplikacion. Kjo është për të parandaluar çdo përdorues nga dominimi i njoftimeve, kështu që të gjithë kanë një shans për të ndarë mendimet dhe përvojat e tyre.

 • Si mund të shoh kush më dha një shpërblim? Për të parë kush ju shpërbleu, klikoni në shpërblimin. Disa përdorues mund të zgjedhin të shpërblejnë anonimisht.

 • A mund të fsheh komentet dhe postimet e mia? Po. Shkoni te Cilësimet, shtypni “Privatësia”, dhe zgjidhni të fshehni komentet dhe postimet tuaja në profilin tuaj.

 • Si mund të postoj në etiketën #pyetje? Etiketa #pyetje është rezervuar për Pyetjen e Ditës. Për pyetje të tjera, ju lutemi përdorni etiketat e ofruara nën pyetje.

 • Në çfarë orari rifreskohet Pyetja e Ditës? Pyetja e Ditës në anglisht rifreskohet në orën 12 në mesnatë UTC. Për gjuhë të tjera, oraret e rifreskimit mund të ndryshojnë.

 • Si mund të fsheh ose të bllokoj postime nga një përdorues i caktuar? Për të fshehur postime nga një përdorues, klikoni në ikonën e tre pikave në krye të djathtë të postimit ose komentit të tyre, dhe klikoni “Fshij postimet dhe komentet nga ky shpirt”. Për t’i bllokuar tërësisht, klikoni “Blloko shpirtin”. Ju lutemi të keni parasysh se bllokimet janë të përhershme dhe nuk mund të kthehen mbrapsht.

 • Si mund të raportoj përmbajtjen e papërshtatshme në njoftimet sociale? Për të raportuar një postim, klikoni në ikonën me 3 pikat që ndodhet në cepin e djathtë të postimit dhe zgjidhni "Raporto postimin".

 • Si mund të shoh profilet që i kam fshehur nga njoftimet e mia? Shkoni te Cilësimet, pastaj Njoftimet Sociale dhe Profilin e Fshehur të Përgjimeve në Eksplorim.

 • Pse ka një mospërputhje mes numrit të komenteve të shënuara në një postim dhe numrit aktual të komenteve që mund të shoh? Ndonjëherë, mund të shihni një mospërputhje në numrin e komenteve sepse komentet nga përdoruesit që janë bllokuar janë fshehur.

Abonimet e Paketës Boo Infinity

 • Çfarë është Boo Infinity? Boo Infinity është një abonim premium i dizajnuar për të shpejtuar udhëtimin tuaj drejt gjetjes së lidhjeve të rëndësishme.

 • Cilat funksione përfshin plani i abonimit Boo Infinity? Abonimet Boo Infinity ofrojnë qasje të pakufizuar në të gjitha veçoritë e aplikacionit Boo, së bashku me veçori ekskluzive si Shpirtërat Ditore të Pakufizuara, Udhëtim në kohë, Mesazhe Direkte të Pakufizuara, Telepatia e Takimeve dhe Modaliteti Interplanetar.

 • Si mund të abonohem në Boo Infinity? Shkoni në faqen tuaj të profilit brenda aplikacionit, dhe trokitni në ikonën e tre shiritave që ndodhet në pjesën e sipërme të faqes. Nga menuja e poshtëme, zgjidhni 'Llogari', dhe më pas duhet të shihni një opsion për 'Menaxho Abonimin'. Trokitni në të për të parë opsionet e ndryshme të abonimit të disponueshëm.

 • Sa kushton abonimi i Boo Infinity? Çmimet për abonimet Boo mund të gjenden në seksionin përkatës të profilit tuaj. Çmimet mund të ndryshojnë në bazë të vendndodhjes suaj.

 • Si mund të anuloj abonimin tim në Boo? Ndërsa ne nuk jemi në gjendje të trajtojmë drejtpërdrejt anulime abonimi ose të jepim rimbursime, mund të menaxhoni këtë lehtësisht përmes cilësdo Parametrave të Aplikacionit tuaj ose cilesdo Parametrave të Google Play. Të gjitha pagesat, rimbursimet dhe abonimet përpunohen përmes këtyre platformave.

 • Çfarë duhet të bëj nëse abonimi i blerë im nuk shfaqet në aplikacion? Nëse abonimi i blerë juaj nuk shfaqet në aplikacion, ju lutemi na kontaktoni në hello@boo.world ose na kontaktoni përmes ndihmës në chat të Boo-s duke përdorur opsionin "Dërgo Feedback" në Parametrat. Na sigurojini adresën tuaj të emailit të lidhur me llogarinë tuaj të App Store ose Google Play, së bashku me ID-në e Porosisë. Jemi më se të lumtur që të ju ndihmojmë.

 • Ku mund të gjej ID-në time të Porosisë? ID-ja juaj e Porosisë gjendet në emailin e konfirmimit të blerjes që morët nga App Store ose Google Play. Zakonisht, fillon me 'GPA' për porositë e Google Play.

 • Kur është promovimi i radhës për abonim? Struktura jonë e çmimeve ka raste kur përfshin zbritje promovuese. Ju rekomandojmë të qëndroni të lidhur për mundësitë e mundshme për të kursyer në abonimin tuaj.

Zgjidhja e Problemeve

 • Nuk kam marrë emailin për të verifikuar adresën time të emailit. Sigurohuni që kontrolloni dosjen tuaj të spamit për emailin tonë të konfirmimit. Nëse ende nuk e gjeni emailin, na kontaktoni në hello@boo.world, dhe me kënaqësi do t'ju e dërgojmë sërish.

 • Kur përpiqem të identifikohem, lidhja e emailit hapet në shfletuesin tim në vend të në aplikacion. Nëse lidhjet ndihen të hapen në shfletues në vend të aplikacionit Boo, ka dy mënyra të mundshme përreth kësaj: a. Së pari, në vend që të trokitni lidhjen "Identifikohu në Boo" për ta hapur, provoni të mbani shtypur butonin për një kohë të gjatë, dhe pastaj zgjidhni "Hap në Boo". Kjo duhet të hapë lidhjen në aplikacion, kështu që ju identifikoheni. b. Alternativisht, nëse kjo nuk funksionon, mund të ndryshoni caktimin parazgjedhës duke ndjekur këto hapa:

  • Shkoni në Parametrat e telefonit tuaj.
  • Navigoni te Aplikacionet dhe Njoftimet.
  • Trokitni në aplikacionin e shfletuesit që përdor telefonit juaj si caktim parazgjedhës.
  • Trokitni në Hap parazgjedhës.
  • Përdorni për të pastër caktimet parazgjedhëse.
  • Pastaj kthehuni në postën tuaj dhe hapni lidhjen e Boo përsëri. Telefonit juaj do t'ju kërkojë të zgjidhni nëse do ta hapni atë në shfletues ose në aplikacionin Boo. Zgjidhni aplikacionin Boo.
 • Çfarë duhet të bëj nëse më parë u regjistrova në Boo duke përdorur numrin tim të telefonit, dhe tani nuk mund të identifikohem? Identifikimi tani kërkon një adresë emaili në vend të numrit të telefonit. Dërgoni një email në hello@boo.world me detajet e identifikimit të regjistrimit të mëparshëm me numrin tuaj të telefonit dhe adresën e re të emailit për ta lidhur me llogarinë tuaj. Nëse u krijua në mënyrë të rastësishme një llogari e re me emailin tuaj, fshini atë para se ta lidhni emailin tuaj me llogarinë origjinale.

 • Çfarë duhet të bëj nëse përjetoj probleme të tjera me identifikimin? Nëse nuk jeni në gjendje të identifikoheni në llogarinë tuaj, ju lutemi verifikoni lidhjen tuaj me internetin. Nëse problema vazhdon, mos ngurroni të na kontaktoni në hello@boo.world.

 • Çfarë duhet të bëj nëse aplikacioni vazhdon të shkonte? Filloni duke kontrolluar lidhjen tuaj me internetin. Nëse kjo nuk është çështja, provoni të fshini dhe të riktheheni aplikacionin për të ndrequr ndonjë problem. Nëse problema vazhdon, na kontaktoni në hello@boo.world me ID-në tuaj të Boo, dhe ne do të hulumtojmë problemet.

 • Si mund të përditësoj adresën time të emailit? Për të përditësuar adresën tuaj të emailit, do të duhet të kontaktoni ekipin tonë të ndihmës në hello@boo.world.

 • Çfarë duhet të bëj nëse marr gabimin "Produktet nuk mund të ngarkohen në këtë kohë; ju lutemi provoni përsëri më vonë"? Kontrolloni parametrat tuaj në Google Play për të siguruar që shërbimet e Google Play janë të aktivizuara dhe jeni identifikuar në llogarinë tuaj të Google Play. Nëse vazhdoni të hasni probleme me ngarkimin, ne rekomandojmë të bëni abonimin përmes versionit tonë në web në boo.world.

 • Çfarë duhet të bëj nëse kam blerje të munguara? Hapni Parametrat dhe menyën e Llogarisë, dhe zgjidhni "Riprovo blerjet në pritje". Mund të keni nevojë të identifikoheni me llogarinë tuaj të App Store ose Google Play. Sigurohuni që jeni identifikuar me llogarinë që përdorët për të bërë blerjet origjinale. Nëse kjo nuk zgjidh problemet, kontaktoni mbështetjen për ndihmë shtesë.

 • Çfarë duhet të bëj nëse kam pagesa të dyfishuara ose të pasakta? Për pagesat e dyfishuara ose të pasakta, navigoni te Parametrat dhe zgjidhni "Llogari", pastaj "Riprovo Blerjen në Pritje". Nëse problema vazhdon, kontaktoni mbështetjen për ndihmë.

 • Pse metoda ime e preferuar e pagesës nuk po funksionon? Së pari, kontrolloni për çdo gabim në informacionin e pagesës tuaj, sigurohuni që karta është aktivizuar dhe ka balancë të mjaftueshme, dhe që adresa juaj e faturimit është e saktë. Nëse problema vazhdon, na kontaktoni për mbështetje të mëtejshme.

 • Si mund të përditësoj informacionin e pagesës sime? Përditësimi i informacionit të pagesës varion në varësi të platformës që përdorni:

  • App Store: a. Hapni aplikacionin e Parametrave në pajisjen tuaj iOS. b. Trokitni në emrin tuaj, pastaj trokitni "Pagesë & Transport." Mund të ketë nevojë të vendosni fjalëkalimin tuaj të Apple ID. c. Për të shtuar një mënyrë pagese, trokitni "Shto Mënyrë Pagese." Për të përditësuar një ekzistuese, trokitni "Redakto" në të djathtën e sipërme dhe pastaj trokitni mënyrën e pagesës.

  • Google Play: a. Hapni aplikacionin Google Play Store. b. Trokitni në ikonën e profilit në të djathtë, pastaj "Pagesat & abonimet" dhe pastaj "Metodat e pagesës." c. Përndiqni udhëzimet për të shtuar një mënyrë pagese të re ose përditësuar një të ekzistuar.

 • Faqja e përputhjeve thotë "Nuk u gjet asnjë shpirt." Nëse faqja e përputhjeve tregon "Nuk u gjet asnjë shpirt," konsideroni zgjerimin e filtrave të kërkimit tuaj. Nëse rregullimi i filtrave tuaj nuk ndihmon, provoni të rifreskoni aplikacionin. Nëse problema vazhdon, na kontaktoni drejtpërdrejt në hello@boo.world për të mund të hulumtojmë.

 • Pse mesazhet e mia nuk po dërgohen? Kontrolloni lidhjen tuaj me internetin dhe mendojini për të përdorur një VPN nëse problemi vazhdon. Nëse problema vazhdon, kontaktoni mbështetjen për ndihmë.

 • Pse janë të largët përputhjet e mia? Është e mundur që përdoruesi tjetër të përdorë veçorinë e Teleportit, duke i lejuar atij të shfaqet në vende të ndryshme nga ajo reale. Gjithashtu, ndonjëherë tregtojmë profile jashtë preferencave të vendosura nga ju, duke përfshirë distancën gjeografike, për të përjashtuar shumëllojshmërinë e përputhjeve potenciale.

 • Pse Super Love, Shtysjet, Monedhat, dhe Neuronët e mia zhduken pasi krijova një llogari të re? Blerjet nuk mund të transferohen nga një llogari në një tjetër. Nëse fshini llogarinë tuaj dhe krijoni një të re, çdo produkte të blera më parë do të humbasin. Kjo politikë është e vendosur për të siguruar integritetin e transaksioneve dhe përvojat e përdoruesve në platformën tonë.

 • Referova një mik, por nuk mora shpërblimin tim të referimit. Për çështje me shpërblimet e referimit, ju lutemi kontaktoni mbështetjen tonë në aplikacion. Mund ta gjeni atë në Parametrat, nën “Dërgo Feedback”.

 • Çfarë është efekti i një ndalimi të përkohshëm në një llogari? Një ndalim i përkohshëm në një llogari kufizon aftësitë e përdoruesit për të kryer disa veprime, si dërgimi i mesazheve, postimi i përmbajtjes, ose lëshimi i komenteve. Këto ndalime mund të shfaqen si rezultat i sistemit tonë që zbulon automatikisht përmbajtjen që shkel udhëzimet e komunitetit ose si rezultat i përdoruesve që raportojnë profile ose postime ofenduese, të pasakta, ose të nënëshej.

 • Pse postimi im ndonjëherë nuk është i dukshëm në një flijim? Ka disa arsye potenciale përse postimi juaj nuk është i dukshëm në një flijim, ose për përdorues të veçantë ose në të gjithë komunitetin:

  • Postimet dhe komentet që shkelin udhëzimet tona të komunitetit mund të largohen nga flijimi social.
  • Nëse llogaria juaj është e ndaluar, postimet dhe komentet tuaja nuk do të jenë më të dukshme në flijim. Arsyeja më e zakonshme për llogaritë që ndalohen përfshin shkeljen e politikës së një-llogarie-në-përdorues, raportet e përdoruesve të nënëshej, dhe përmbajtja e pasakta raportuar ose zbuluar nga sistemi.
  • Nëse ka përdorues të veçantë që nuk mund të shohin postimin tuaj, kjo mund të jetë për shkak të filtrave që kanë aktivizuar në flijimin e tyre. Përdoruesi duhet të çaktivizojë këto filtra duke shkuar në flijimin social, duke trokitur në filtrat pranë kërkimit të interesave, dhe duke trokitur "Çaktivizo".
  • Përdoruesit që ju kanë bllokuar ose kanë zgjedhur të fshehin postimet dhe komentet tuaja nuk do të jenë në gjendje të shohin postimin tuaj në flijimin e tyre.
 • Pse numri i ndjekësve në listën time të ndjekësve nuk përputhet me numrin tim të ndjekësve? Ka mund të ketë një ndryshim nëse disa përdorues në listën tuaj të ndjekësve janë ndaluar përkohësisht nga platforma pas raporteve për shkelje të udhëzimeve të komunitetit. Megjithatë, pasi llogaritë e tyre mund të rivendosen pas rishikimit të raporteve, ne nuk i largojmë menjëherë ato nga numri juaj i ndjekësve.

 • Pse ka një rritje e papritur në numrin e ndjekësve dhe të ndjekësve të mi? Kjo mund të jetë për shkak të caktimeve automatike të ndjekjes tuaj. Mund ta çaktivizoni këtë veçori duke shkuar në Parametrat, duke trokitur "Privatësia", dhe pastaj duke ndezur cakimet e Ndjekjes Automatike.

 • I ngrita shikueshmërinë por shikimet e mia nuk u rritën. Numri i shikimeve në profilin tuaj lidhet me numrin e njerëzve që kanë hapur profilin tuaj për të mësuar më shumë për ju. Kjo ndodh kryesisht sepse ju i keni dërguar atyre një pëlqim ose ata kanë vënë re ju në rrjedhat sociale të Universit Boo. Përdoruesit që ju shohin në shpirtërat e tyre ditore nuk numërohen në këto shikime, kështu që shikimet e shtuara që morët nga faqja e përputhjes ndërsa shikueshmëria juaj ishte e ngritur, nuk shtohen automatikisht në figurën e shikimeve të profilin.

 • Pse po shoh profile që i kam refuzuar tashmë? Mund të shihni përsëri profilin e dikujt nëse ata kanë fshirë llogarinë e tyre dhe kanë vendosur të kthehen, ose nëse keni bërë kërcime me një lidhje të dobët të rrjetit.

 • Çfarë duhet të bëj nëse has një gabim ose problem që nuk është trajtuar këtu? Për të raportuar një gabim, ju lutemi dërgoni një email me ID-në tuaj Boo, versionin e aplikacionit, dhe një screenshot ose video të çështjes në hello@boo.world.

Siguria, Siguria, & Privatësia

 • Si mund të raportoj një përdorues tjetër? Për të raportuar një përdorues, klikoni në ikonën me tre pika në të djathtën e sipërme të profilit të tyre, postimit, komentit ose bisedës, dhe zgjidhni “Raporto shpirtin”. Zgjidhni arsyen e përshtatshme, dhe sigurohuni të jepni komente shtesë nëse është e nevojshme. Synimi ynë është të shqyrtojmë raportin tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

 • Çfarë duhet të bëj nëse dyshoj se dikush po më paraqitet si unë? Nëse dyshoni për paraqitje të rreme, ju lutemi bëni këto:

  • Merrni një screenshot të profilit dhe bëni një shënim për ID-në e përdoruesit Boo
  • Klikoni në ikonën me tre pika dhe zgjidhni “Raporto shpirtin”. Ndiqni udhëzimet në ekran.
  • Na dërgoni një email në hello@boo.world me screenshot-et, ID-në e përdoruesit Boo, dhe një përshkrim të çështjes.
 • Pse ka nevojë për informacionin tim të vendndodhjes? Vendndodhja juaj na ndihmon të ju tregojmë shpirtërat në afërsi tuaj, duke nxitur lidhjet lokale.

 • Si mund të fsheh llogarinë time ose të marr një pushim nga Boo? Mund të bëni profilin tuaj të padukshëm duke aktivizuar opcionin "Ndal Llogarinë" në Parametrat e Llogarisë.

 • Pse u ndalua përkohësisht llogaria ime? Një ndalim përkohor ndodh kur profilin ose postimet e një përdoruesi përmbajnë materiale që shkelin Udhëzimet e Komunitetit Boo, ose nëse janë raportuar nga përdorues të tjerë brenda komunitetit. Një ndalim përkohor zgjat 24 orë, pas së cilës do të keni mundësi të përdorni aplikacionin si zakonisht.

 • Si mund të ankohem nëse jam ndaluar? Për të ankimuar një ndalim, na dërgoni një email në hello@boo.world me kërkesën tuaj dhe çdo detaj të rëndësishëm.

Fshirja e Llogarisë

 • Si mund të fshij llogarinë time? Mund të fshini përgjithmonë llogarinë tuaj duke vizituar Parametrat dhe duke zgjedhur menunë "Llogari". Për shkak të numrit të madh të kërkesave për riaktivizim që marrim, fshirja e plotë e llogarisë dhe profilin tuaj do të ndodhë pas 30 ditësh. Nëse identifikoheni përsëri brenda këtyre 30 ditëve, fshirja e llogarisë do të anulohet. Alternativisht, nëse dëshironi të fshehni përkohësisht profilin tuaj, opsioni për të ndaluar llogarinë është gjithashtu i disponueshëm në menunë "Llogari".

 • Çfarë bën "Ndal Llogarinë"? Kur ndaloni llogarinë tuaj, profili juaj nuk do të shfaqet më në faqen e ndeshjes, që do të thotë që përdoruesit e rinj nuk do të jenë në gjendje t'ju dërgojnë mesazhe ose pëlqime.

 • Si mund të fshij llogarinë time pa marrë ndonjë njoftim dhe të siguroj që askush nuk mund të shohë profilin tim? Për të fshirë plotësisht llogarinë tuaj dhe për të parandaluar çdo njoftim ose dukshmëri, fillimisht çaktivizoni të gjitha njoftimet në parametrat e njoftimeve dhe ndaloni llogarinë në parametrat e llogarisë. Profili juaj nuk do të jetë i dukshëm për asnjë, dhe nëse nuk identifikoheni përsëri në llogarinë tuaj, ajo do të fshihet plotësisht 30 ditë më vonë. Do të merrni një njoftim emaili pak para fshirjes së fundit të përhershme të llogarisë suaj. Nëse dëshironi të fshini llogarinë tuaj menjëherë, filloni fshirjen përmes aplikacionit, dhe pastaj na dërgoni një email në hello@boo.world me ID-në tuaj të Boo dhe adresën e emailit të asociuar. Ju lutemi të vini re se ky hap është i përhershëm, dhe nuk do të jetë e mundur të rikuperohen asnjë informacion, biseda ose përputhje të llogarisë suaj më pas.

 • A mund të fshij llogarinë time dhe të krijohem një të re me të njëjtin adresë emaili? Po, mund të bëni këtë, por do të duhet të prisni 30 ditë që llogaria e vjetër të fshihet plotësisht. Nëse identifikoheni para se të përfundojë periudha e 30 ditëve, procesi i fshirjes do të anulohet, dhe do të riktheni llogarinë tuaj të vjetër.

 • Si mund të anuloj abonimin tim? Abonimet e blera përmes aplikacionit janë të menaxhuara nga App Store ose Google Play Store, për pajisjet iOS dhe Android, përkatësisht. Mund të anuloni abonimin tuaj përmes caktimeve në App Store ose Google Play Store. Nëse keni blerë një abonim në web duke përdorur Stripe, ju lutemi na kontaktoni përmes opsionit "Dërgo Feedback" në Parametrat në aplikacion, ose nëpërmjet emailit në hello@boo.world.

Udhëzime & Këshilla për Siguri

 • Udhëzimet e Komunitetit Mirësevini në komunitetin Boo. Boo është një komunitet i njerëzve që janë të mirë, të kujdesshëm, dhe që marrin parasysh për të bërë lidhje më të thella dhe më të vërteta. Udhezimet tona ndihmojnë për të siguruar sigurinë dhe cilësinë e përvojës për të gjithë në komunitet. Nëse shkelni ndonjë prej këtyre politikave, mund të ndaloheshi përkohësisht ose përgjithmonë nga Boo, dhe humbisni qasjen në llogarinë tuaj. Mund të gjeni udhëzimet tona këtu.

 • Këshilla për Siguri Të takosh njerëz të rinj është emocionuese, por gjithmonë duhet të jeni vigjilent kur interagoheni me dikë që nuk e njihni. Përdorni vlerësimin tuaj më të mirë dhe vendosni sigurinë tuaj në vend të parë, qofshin këto shkëmbime fillestare mesazhesh ose takime në person. Ndërsa nuk mund të kontrolloni veprimet e të tjerëve, ka gjëra që mund të bëni për të përparuar sigurinë tuaj gjatë eksperiencës suaj me Boo. Mund të gjeni këshilla tona për sigurinë këtu.

Na Kontaktoni

 • Si mund të kontaktoj Boo-n? Mund të na bëni një përshëndetje në hello@boo.world. Ne e duam dëgjesën nga përdoruesit tanë!