#japan
4,9 mijë shpirtra

#india
873 shpirtra

#chile
647 shpirtra

#argentina
521 shpirtra

#usa
405 shpirtra

#canada
390 shpirtra

#asia
375 shpirtra

#indonesia
323 shpirtra

#france
322 shpirtra

#ukraine
322 shpirtra

#portugal
321 shpirtra

#china
310 shpirtra

#philippines
287 shpirtra

#italy
287 shpirtra

#colombia
286 shpirtra

#australia
275 shpirtra

#mexico
267 shpirtra

#peru
241 shpirtra

#texas
228 shpirtra

#poland
220 shpirtra

#thailand
199 shpirtra

#florida
198 shpirtra

#palestine
194 shpirtra

#scotland
191 shpirtra

#germany
187 shpirtra

#ireland
184 shpirtra

#israel
183 shpirtra

#newyork
172 shpirtra

#europe
171 shpirtra

#egypt
169 shpirtra

#malaysia
165 shpirtra

#singapore
161 shpirtra

#california
159 shpirtra

#russia
158 shpirtra

#michigan
150 shpirtra

#spain
148 shpirtra

#turkey
147 shpirtra

#norway
141 shpirtra

#brazil
140 shpirtra

#venezuela
130 shpirtra

#romania
128 shpirtra

#england
124 shpirtra

#greece
121 shpirtra

#ohio
115 shpirtra

#sweden
113 shpirtra

#colorado
109 shpirtra

#ecuador
107 shpirtra

#southkorea
105 shpirtra

#arizona
105 shpirtra

#newzealand
102 shpirtra

#pakistan
97 shpirtra

#puertorico
94 shpirtra

#southafrica
93 shpirtra

#finland
90 shpirtra

#vietnam
90 shpirtra

#taiwan
89 shpirtra

#hawaii
89 shpirtra

#africa
85 shpirtra

#netherlands
85 shpirtra

#minnesota
82 shpirtra

#costarica
82 shpirtra

#iran
81 shpirtra

#newjersey
79 shpirtra

#unitedkingdom
76 shpirtra

#switzerland
76 shpirtra

#bulgaria
75 shpirtra

#belgium
74 shpirtra

#iceland
73 shpirtra

#algeria
73 shpirtra

#caribbean
70 shpirtra

#georgia
64 shpirtra

#guatemala
62 shpirtra

#oregon
58 shpirtra

#serbia
57 shpirtra

#wisconsin
57 shpirtra

#pennsylvania
55 shpirtra

#hungary
55 shpirtra

#croatia
51 shpirtra

#northcarolina
50 shpirtra

#wales
47 shpirtra

#paraguay
46 shpirtra

#albania
45 shpirtra

#denmark
44 shpirtra

#srilanka
44 shpirtra

#massachusetts
42 shpirtra

#tennessee
42 shpirtra

#czechrepublic
39 shpirtra

#myanmar
39 shpirtra

#kentucky
39 shpirtra

#austria
39 shpirtra

#bangladesh
39 shpirtra

#indiana
38 shpirtra

#cuba
38 shpirtra

#lebanon
37 shpirtra

#alabama
37 shpirtra

#oklahoma
37 shpirtra

#balkan
37 shpirtra

#utah
36 shpirtra

#washingtonstate
35 shpirtra

#iowa
35 shpirtra

#qatar
35 shpirtra

#uae
33 shpirtra

#bolivia
33 shpirtra

#illinois
32 shpirtra

#lithuania
32 shpirtra

#nepal
31 shpirtra

#maryland
31 shpirtra

#morocco
31 shpirtra

#alaska
30 shpirtra

#arkansas
30 shpirtra

#tunisia
29 shpirtra

#saudiarabia
29 shpirtra

#malta
29 shpirtra

#newhampshire
28 shpirtra

#virginia
27 shpirtra

#montana
27 shpirtra

#missouri
23 shpirtra

#kansas
23 shpirtra

#southamerica
22 shpirtra

#middleeast
21 shpirtra

#iraq
21 shpirtra

#belarus
21 shpirtra

#mauritius
19 shpirtra

#westvirginia
19 shpirtra

#honduras
19 shpirtra

#newmexico
19 shpirtra

#azerbaijan
19 shpirtra

#cyprus
18 shpirtra

#kuwait
18 shpirtra

#brunei
17 shpirtra

#louisiana
17 shpirtra

#vermont
17 shpirtra

#nebraska
16 shpirtra

#nicaragua
16 shpirtra

#southcarolina
16 shpirtra

#kazakhstan
16 shpirtra

#syria
15 shpirtra

#idaho
15 shpirtra

#northdakota
14 shpirtra

#nigeria
13 shpirtra

#kenya
12 shpirtra

#moldova
11 shpirtra

#sudan
11 shpirtra

#wyoming
11 shpirtra

#bahrain
10 shpirtra

#estonia
10 shpirtra

#cambodia
10 shpirtra

#ethiopia
9 shpirtra

#nevada
9 shpirtra

#uzbekistan
9 shpirtra

#eastasia
8 shpirtra

#southdakota
7 shpirtra

#libya
5 shpirtra

#mississippi
5 shpirtra

#eastafrica
4 shpirtra

#centralasia
3 shpirtra

#zambia
3 shpirtra

#botswana
3 shpirtra

#namibia
2 shpirtra

#westafrica
2 shpirtra

#centralamerica
2 shpirtra

#kyrgyzrepublic
1 shpirtra

#sénégal
1 shpirtra

#côtédivoire
1 shpirtra

#eswatini
1 shpirtra

#southasia
1 shpirtra

#centralafrica
1 shpirtra

Valleta Komuniteti

Komuniteti, biseda dhe diskutimi i valleta. Meet new people.

1 SHPIRTRA

Më të mirat - Sot

Më Mirë

E re

#valleta

1 shpirtra

BASHKOHU

Asnjë postim akoma!

Some text some message..

Ne përdorim cookies në faqen tonë të internetit për një sërë qëllimesh, duke përfshirë analitikën, performancën dhe reklamat. Mëso më shumë.

Analitikat

Biskotat përdoren për të mbledhur të dhëna se si ju vizitoni faqen tonë të internetit, gjë që na ndihmon ta përmirësojmë dhe ta personalizojmë atë për ju. Cookies ndihmojnë gjithashtu në analizën e modeleve të trafikut në ueb, duke na lejuar të shohim se çfarë funksionon më mirë për vizitorët tanë dhe të përcaktojmë fushat ku mund të përmirësohemi.

Performancë

Biskotat përdoren për të personalizuar përvojën tuaj duke u siguruar që ju të shihni përmbajtje bazuar në preferencat dhe interesat tuaja, si dhe në fushat në të cilat mund të përdoret faqja jonë e internetit. Cookies kërkohen për disa shërbime të disponueshme përmes faqes sonë të internetit, të tilla si qasja në vendndodhje të sigurta, dhe ato përdoren nga disa nga veçoritë e tij kritike, si qasja në zona të sigurta.

We use cookies on our website for a number of purposes, including analytics and performance. Mëso më shumë.

Analitikat

Biskotat përdoren për të mbledhur të dhëna se si ju vizitoni faqen tonë të internetit, gjë që na ndihmon ta përmirësojmë dhe ta personalizojmë atë për ju. Cookies ndihmojnë gjithashtu në analizën e modeleve të trafikut në ueb, duke na lejuar të shohim se çfarë funksionon më mirë për vizitorët tanë dhe të përcaktojmë fushat ku mund të përmirësohemi.

Performancë

Biskotat përdoren për të personalizuar përvojën tuaj duke u siguruar që ju të shihni përmbajtje bazuar në preferencat dhe interesat tuaja, si dhe në fushat në të cilat mund të përdoret faqja jonë e internetit. Cookies kërkohen për disa shërbime të disponueshme përmes faqes sonë të internetit, të tilla si qasja në vendndodhje të sigurta, dhe ato përdoren nga disa nga veçoritë e tij kritike, si qasja në zona të sigurta.