Boo

Ne qëndrojmë për dashurinë.

© 2024 Boo Enterprises, Inc.

Learning Komuniteti

Komuniteti, biseda dhe diskutimi i learning.

BASHKOHU TANI

1,5 mln shpirtra

#learning

1,5 mln shpirtra

Bashkohu
më i mirë
i/e ri/e
Darius
Darius

18o

ESTP

Akrepi

Titulli

0

0

Domo
Domo

4mu

ISTP

Demi

2
3

Pershkrim

4

1

Ahmad
Ahmad

1v

ISFJ

Binjakët

1
2

..

..

4

1

Dryck Lunard
Dryck Lunard

1v

ENTJ

Virgjëresha

3
4

Mirmengjesi te dashurit e mi si jeni?

4

1

Tako njerëz të rinj

10 000 000+ SHKARKIME

BASHKOHU TANI