Boo

Ne qëndrojmë për dashurinë.

© 2024 Boo Enterprises, Inc.

Rap Komuniteti

Komuniteti, biseda dhe diskutimi i rap.

BASHKOHU TANI

995 mijë shpirtra

#rap

995 mijë shpirtra

Bashkohu
më i mirë
i/e ri/e
Flo

Flo

1v

ISTJ

Bricjapi

8
7

https://youtu.be/M6eyye7mr50

2

1

Erdem

Erdem

1v

ENTJ

Dashi

5
6

-

2

0

Tako njerëz të rinj

10 000 000+ SHKARKIME

BASHKOHU TANI