Boo

Ne qëndrojmë për dashurinë.

© 2024 Boo Enterprises, Inc.

Romance Komuniteti

Komuniteti, biseda dhe diskutimi i romance.

BASHKOHU TANI

2,9 mln shpirtra

#romance

2,9 mln shpirtra

Bashkohu
më i mirë
i/e ri/e
Cici
Cici

5sh

INFP

Ujori

5
4

Mund të të quaj trëndafil? 🥺❤️

3

0

Reda
Reda

17sh

ISFP

9
8

Titulli

Titulli

2

0

mahmoud hytham
mahmoud hytham

26sh

ISTP

Ujori

1
9

pershendetje si jeni

pershendetje si jeni

3

0

Emilio
Emilio

29sh

ISTP

Peshqit

6
7

.

1

0

Ilaz
Ilaz

1mu

ENFP

Dashi

8
7

🇦🇱🇽🇰❤️

2

0

Geovani
Geovani

1mu

ENFJ

Ujori

6
5

.

1

0

Tako njerëz të rinj

20 000 000+ SHKARKIME

BASHKOHU TANI