Boo

Ne qëndrojmë për dashurinë.

© 2024 Boo Enterprises, Inc.

Metal Komuniteti

Komuniteti, biseda dhe diskutimi i metal.

BASHKOHU TANI

819 mijë shpirtra

#metal

819 mijë shpirtra

Bashkohu
më i mirë
i/e ri/e
Benjamin

Benjamin

20sh

ISFJ

Akrepi

4
5

Hi

Ndonjë grup rock që mund të rekomandoni?

1

1

Antonio

Antonio

1mu

INFP

Virgjëresha

1
9

.

1

1

Ken Shin

Ken Shin

1mu

ISFJ

Luani

2
3

🤘

1

0

Shreyas

Shreyas

1mu

INTP

Akrepi

2
3

Filloni nj

1

0

Rasec montoya

Rasec montoya

4mu

ENTP

Dashi

8
7

Titulli

2

1

Tako njerëz të rinj

10 000 000+ SHKARKIME

BASHKOHU TANI